• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tuno padažas prie bulvių traškučių

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Tuno padažas prie bulvių traškučių

Ingridientai

  • Majonezo – 100g
  • Svogūnų – 50g
  • Kalendrų – 1g
  • Tuno savo sultyse – 185g
  • Jalapenų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Dubenėlyje elektriniu maišytuvu sumaišome majonezą, smulkintus svogūnus ir jalapeno pipirą.
  2. Į padažą įdedame smulkiai pjaustytų kalendrų lapelių bei tuną. Viską išmaišome šaukštu ir 30 minučių dedame į šaldytuvą.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: jelapeno pipiras, kalendra, majonezas, Patiekalai receptai, receptas, svogūnai, traškučiai, tunas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Kalafiorų ir vištienos širdelių mišrainė
Sekantis įrašas: Naminis paštetas su grybais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt