Ingridientai
- Kalendrų – 30g
- Česnakų – 5g
- Bulvių – 170g
- Citrinos sulčių – 45ml
- Špinatų – 100g
- Svogūnų laiškų – 30g
- Kokosų pieno – 50ml
- Jalapenų – 3vnt.
Šis žaliasis čili padažas tinka prie žuvies patiekalų, mėsos bei daržovių, kaip užkandis su bulvių traškučiais. Vartojamas šaltas.
Gaminimas
- Keptuvėje pakepiname truputį svogūnų laiškus bei česnaką.
- Dubenėlyje elektriniu smulkintuvu susmulkiname čili pipirus, kalendras, likusius svogūno laiškus, špinatus bei virtą bulvę. Į gautą masę sudedame kepintus prieskonius, įpilame citrinų sulčių, kokosų pieno ir dar kartą gerai viską išmaišome.
- Prieš patiekdami, palaikome šaldytuve bent 15-20 minučių.
Parašykite komentarą