• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Žaliasis salotų padažas

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 100g petražolių,
  • 100g majonezo,
  • 100g grietinės,
  • 1 v.š. balto vyno acto,
  • 40g svogūno laiškų,
  • 0,25 a.š. džiovinto peletrūno,
  • 0,5 a.š. džiovinto baziliko,
  • 0,3 a.š. cukraus,
  • druska.

Gaminimas


Petražoles bei svogūnų laiškus dubenyje elektriniu smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės.
Dubenyje sumaišome majonezą su grietine, baziliku, peletrūnu, sumaltomis petražolėmis ir svogūnų laiškais. Pilame actą, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome.
Prieš patiekdami šį padažą palaikome bent 1 valandą šaldytuve.
Žaliasis padažas puikiai tiks prie šviežių daržovių salotų.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: baltojo vyno actas, bazilikas, cukrus, grietinė, majonezas, padažas, Patiekalai receptai, peletrūnas, petražolė, receptas, salotos, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Šviežios salotos pomidorų puodeliuose
Sekantis įrašas: Citrininis varškės apkepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt