• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Žolelių pesto padažas

2010-10-06 by Kulinarė 1 Comment

Žolelių pesto padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kalendrų – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Svogūnų laiškų – 5g
  • Bazilikų – 100g
  • Mėtų – 50g
  • Česnako skiltelių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Visas prieskonines žoleles sudedame į dubenį, pilame aliejų ir susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
  2. Beriame druskos, sudedame parmezano sūrį ir išmaišome.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, kalendra, mėtos, padažas, parmezano sūris, Pesto padažas, prieskoniai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Orkaitėje kepti farširuoti obuoliai
Sekantis įrašas: Kepta polenta su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt