• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aluje troškinta vištiena

2011-01-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1kg vištienos
  • 250g pomidorų padažo
  • 4 v.š. sviesto
  • 3 skiltelės česnako
  • 2 svogūnai
  • 1 v.š. Vorčesterio padažo
  • 0,5 a.š. kumino (arba kmynų)
  • 0,25 a.š. raudonėlio
  • 0,5 a.š. čiobrelių
  • 400ml alaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Vištieną pabarstome druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitiname 3 šaukštus sviesto ir sudedame vištieną, kurią švelniai apskrudiname iš visų pusių. Vištieną sudedame į lėkštę.
Į tą pačią keptuvę dedame šaukštą sviesto ir sudedame supjaustytus svogūnus ir kepame apie 5 minutes. Suminkštėjus svogūnams sudedame smulkintą česnaką, po minutės suberiame čiobrelius, raudonėlį, kuminą, sudedame pomidorų padažą, supilame alų, Vorčesterio padažą, truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir sudedame apkeptą vištieną, uždengiame keptuvę ir ant silpnesnės ugnies troškiname apie 45-50 minučių, kol paukština visiškai suminkštėja.
Aluje troškintą vištieną patiekiame šiltą su mėgiamu garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: alus, česnakas, čiobrelis, kuminas, pomidorų padažas, raudonėlis, sviestas, svogūnai, vištiena, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos iešmeliai
Vištienos iešmeliai

Previous Post: « Sūrio fondiu
Sekantis įrašas: Bandelės su cinamonu ir razinomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt