Ingridientai
- Majonezo – 15g
- Druskos – 0.33 arbatinio šaukštelio
- Vištienos krūtinėlės – 300g
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Kiaušinių – 1vnt.
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Paprikų (geltonųjų) – 0.25vnt.
- Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
- Paprikų (žaliųjų) – 0.25vnt.
- Paprikų (raudonųjų) – 0.25vnt.
- Sojų pastos – 0.5 šaukšto
- Saldaus čili padažo – 3 šaukštai
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę perpjauname išilgai per pusę ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
- Sudedame paukštieną į dubenį ir sumaišome su kiaušiniu, sojų pasta, imbieru, sojų padažu bei druska. Paliekame pasimarinuoti apie 30 minučių.
- Supjaustome paprikas kąsnio dydžio gabaliukais.
- Atskirame dubenėlyje sumaišome čili padažą, majonezą ir citrinų sultis.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
- Vištienos gabaliukus apvoliojame krakmole ir dedame į įkaitintą aliejų. Apkepame iš abiejų pusių.
- Sudedame pjaustytas paprikas ir dar pakepame apie 1-2 minutes.
- Supilame padažą ir dar šiek tiek pakepame, kol jis pradės tirštėti.
- Patiekiame iš karto.
- Skanaus!
Parašykite komentarą