• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Auksinė vištiena su mėtine salsa

2019-07-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Vištienos krūtinėlių – 2vnt
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Mėtų – 15g
  • Žirnelių (šaldytų) – 150g
  • Balto vyno acto – 3 šaukštai
  • Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Pupelių (šaldytų) – 150g
  • Smidrų – 300g
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūrio (Feta) – 80g

    Gaminimas

    1. Į dubenėlį pilame 2 valg. š. aliejaus, 1 valg. š. acto, dedame čili pipirus, pipirus, dalį druskos ir išmaišome.
    2. Vištienos krūtinėlėse padarome įpjovas, kad atrodytų kaip grotelės. Dedame į marinatą. Gerai apvoliojame iš išminkome, kad pasidengtų marinatu.
    3. Dedame vištieną į gerai įkaitintą keptuvę. Kepame apie 5-8 minutes, kol abi pusės gražiai apskrus ir vidus bus iškepęs.
    4. Supjaustome smidrus nedidelėmis 2-3 cm lazdelėmis.
    5. Į verdantį vandenį dedame šaldytas daržoves su smidrais. Verdame apie 10-15 minučių.
    6. Į blenderį dedame mėtas, druską, pilame 1 valg. š. aliejaus bei actą.
    7. Iš verdančio puode pasemiame vieną samtį vandens su daržovėmis ir taip pat dedame į blenderį. Viską gerai sutriname.
    8. Į lėkštę dedame virtas daržoves, ant viršaus išdėliojame juostelėmis pjaustytą vištieną ir pagardiname mėtine salsa.
    9. Galiausiai apibarstome fetos sūriu.
    10. Skanaus!

    Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Pietūs, Sportas ir sveikata, Valgiai

     

    Panašūs receptai

    Vištiena Fajita
    Vištiena – Fajita
    Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
    Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
    Avižiniai Blynai
    Avižiniai Blynai

    Previous Post: « Indiška vištiena Murgh Makhani
    Sekantis įrašas: Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Šio mėnesio populiariausi

    • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
    • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
    • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
    • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
    • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
    • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
    • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
    • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
    • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
    • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

    Populiariausi receptai

    • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
    • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
    • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
    • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
    • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

    Naujausi blogo įrašai

    Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

    Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

    Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2025 · Kulinare.lt