Ingridientai
*1 višta
*300g bulvių
*400g pomidorų padažo
*300g karališkų pupelių (šaldytų ar šviežių)
*1 svogūnas
*400g kukurūzų (gali būti ir konservuoti)
*druska ir pipirai
*1 a.š. cukraus
*0,25 a.š. čili pipiro prieskonių
*0,25 a.š. raudonėlio
*1 a.š. vegetos prieskonių
Gaminimas
Bulves nulupame.
Vištą išverdame puode su vandeniu. Verdame apie 1 valandą. Išvirtus vištai, nuimame odą bei kaulus, mėsą susmulkiname ir atidedame trumpam į šalį.
Puode paliekame apie 200ml sultinio, į jį sudedame kubeliais pjaustytas bulves, smulkintą svogūną, pupeles, beriame druskos ir verdame apie 15 minučių. Po 15 minučių į puodą su daržovėmis sudedame vištieną, prieskonius, pilame pomidorų padažą, kukurūzus, išmaišome ir ant silpnos ugnies troškiname apie 1 valandą.
Brunsviko troškinį patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą