• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brunsviko troškinys

2010-12-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 višta
*300g bulvių
*400g pomidorų padažo
*300g karališkų pupelių (šaldytų ar šviežių)
*1 svogūnas
*400g kukurūzų (gali būti ir konservuoti)
*druska ir pipirai
*1 a.š. cukraus
*0,25 a.š. čili pipiro prieskonių
*0,25 a.š. raudonėlio
*1 a.š. vegetos prieskonių

Gaminimas

Bulves nulupame.
Vištą išverdame puode su vandeniu. Verdame apie 1 valandą. Išvirtus vištai, nuimame odą bei kaulus, mėsą susmulkiname ir atidedame trumpam į šalį.
Puode paliekame apie 200ml sultinio, į jį sudedame kubeliais pjaustytas bulves, smulkintą svogūną, pupeles, beriame druskos ir verdame apie 15 minučių. Po 15 minučių į puodą su daržovėmis sudedame vištieną, prieskonius, pilame pomidorų padažą, kukurūzus, išmaišome ir ant silpnos ugnies troškiname apie 1 valandą.
Brunsviko troškinį patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai Tagged With: bulvės, čili pipiras, cukrus, kukurūzai, pomidorų padažas, pupelės, raudonėlis, svogūnai, troškinys, vegetos prieskoniai, vištiena

 

Panašūs receptai

Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Pupelių troškinys su vištiena
Vištienos troškinys su pupelėmis
Vištienos troškinys su pupelėmis

Previous Post: « Keptų bulvių sriuba
Sekantis įrašas: Grikių košė su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt