• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže

2019-02-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže

Ingridientai

  • Citrinų – 1vnt
  • Vyno (baltojo) – 2 stiklinės
  • česnakų – 10 skiltelių
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.4 arbatinio šaukštelio
  • čiobrelių – 0.5 šaukšto
  • Vištienos šlaunelių – 4vnt
  • Sviesto – 3 šaukštai
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.1 arbatinio šaukštelio
  • Medaus – 0.75 šaukšto
  • Grietinėlės (36%) – 2 šaukštai
  • Druskos – 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus (rudojo) – 2 šaukštai
  • Kvietinių miltų – 0.75 šaukšto

Gaminimas

  1. Bus reikalinga keptuvė, kurią galima dėti į orkaitę.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  3. Įtriname paukštieną druska bei pipirais.
  4. Keptuvėje(kurią galima dėti į orkaitę) ant vidutinės ugnies ištirpiname 2 šaukštus sviesto.
  5. Sudedame vištieną odele į apačią ir gražiai apskrudiname. Po 3 minutes kiekvieną pusę.
  6. Išimame vištieną iš keptuvės ir atidedame į šoną.
  7. Ištirpiname keptuvėje likusį sviestą. Sudedame visas česnakų skilteles ir maišydami gražiai apskrudiname, kol pasidarys gražios auksinės spalvos.
  8. Supilame vyną ir maišydami nuo dugno nugrandome visus vištienos likučius.
  9. Įmaišome cukrų, medų bei čiobrelį ir vėl sudedame vištienos gabalėlius.
  10. Dedame keptuvę į orkaitę ir kepame apie 25-30 minučių, kol vištiena pilnai iškeps.
  11. Išimame vištieną iš keptuvės, o pačią keptuvę vėl dedame ant viryklės.
  12. Įmaišome miltus, grietinėlę bei citrinos žievelę ir leidžiame užvirti padažui užvirti bei sutirštėti.
  13. Nuimame padažą nuo ugnies.
  14. Patiekiame vištieną su trintomis bulvėmis ir citrinos skiltele.
  15. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Pietūs, Valgiai

 

Panašūs receptai

Auksinė vištiena su mėtine salsa
Vištiena Fajita
Vištiena – Fajita
Krevetės su smidrais

Previous Post: « Alaus čili
Sekantis įrašas: Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt