• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Folijoje kepta vištiena su apelsinais bei morkomis

2011-09-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 vištos krūtinėlės
  • 1 apelsinas
  • 4 morkos
  • 4 bulvės
  • 4 skiltelės česnako
  • 4 v.š. sviesto
  • 1 a.š. čiobrelių
  • druska ir pipirai
  • kepimo folija

Gaminimas


Vištienos krūtinėlę pamušame ir pabarstome čiobreliais, druska bei pipirais. Gerai įtriname paukštieną smulkintu česnaku ir paliekame bent 30 minučių šaldytuve.
Apelsiną ir bulves (neluptas) supjaustome plonomis riekėmis.
Morkas nulupame ir supjaustome storais ilgais šiaudeliais (išilgai pjauname į 4 dalis, ir perpjauname pusiau).
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Imame 4 didesnius folijos gabalus ir per vidurį dedame po 1 riekėmis supjaustytą bulvę (paskirstome maždaug vienos krūtinėlės dydžio plote). Ant bulvių dedame paruoštą vištienos krūtinėlę. Ant krūtinėlės dedame apelsino riekeles ir ant viršaus sudedame morkų lazdeles. Uždedame po šaukštą sviesto, dar pabarstome trupučiu druskos ir užlankstome foliją. Sudedame kepsnius su daržovėmis į kepimo indą ir pilame 1-1,5 stiklinės vandens.
Kišame į orkaitę ir kepame apie 40 minučių. Po 40 minučių foliją praplėšiame ir dar 5-10 minučių kepame kol švelniai apskrus viršus.
Patiekdami į lėkštę dedame po vieną vištienos kepsnį su daržovėmis (kartu su folija, kad sviestas liktų).

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, apelsinas, bulvės, česnakas, čiobrelis, morkos, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Burokėlių mišrainė su pupelėmis
Sekantis įrašas: Šaltas pievagrybių padažas žuviai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt