• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu

2016-09-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu

Ingridientai

  • 700 g vištienos sparnelių
  • 500 ml vandens
  • 1 valg. š. druskos
  • 1 česnako skiltelė
  • 2 čiobrelio šakelės
  • 1 valg. š. rudojo cukraus
  • BBQ padažo

Gaminimas

  1. Sumaišykite vandenį, druską, cukrų, česnaką ir čiobrelius
  2. Sudėkite vištienos sparnelius ir palikite šaldytuve marinuotis apie 2 valandas
  3. Prieš kepant nuplaukite nuo sparnelių sūrimą ir nusausinkite. Taip vištiena bus traškesnė.
  4. Užkurkite grilį. Sparnelius sudėkite į vėsesnę grilio pusę.
  5. Uždenkite ir palikite kepti apie 15 – 20 minučių.
  6. Sparneliams iškepus, sudėkite juos į didelį puodą ir sumaišykite su BBQ padažu.
  7. Sudėkite sparnelius vėl ant grilio ir dar šiek tiek pakepkite, kol jie gražiai paruduos.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: bbq padažas, česnakas, čiobrelis, druska, rudasis cukrus, vanduo, vištienos sparneliai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Saldus BBQ Padažas
Sekantis įrašas: Krevečių Ir Bulvių Salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt