Ingridientai
- 700 g vištienos sparnelių
- 500 ml vandens
- 1 valg. š. druskos
- 1 česnako skiltelė
- 2 čiobrelio šakelės
- 1 valg. š. rudojo cukraus
- BBQ padažo
Gaminimas
- Sumaišykite vandenį, druską, cukrų, česnaką ir čiobrelius
- Sudėkite vištienos sparnelius ir palikite šaldytuve marinuotis apie 2 valandas
- Prieš kepant nuplaukite nuo sparnelių sūrimą ir nusausinkite. Taip vištiena bus traškesnė.
- Užkurkite grilį. Sparnelius sudėkite į vėsesnę grilio pusę.
- Uždenkite ir palikite kepti apie 15 – 20 minučių.
- Sparneliams iškepus, sudėkite juos į didelį puodą ir sumaišykite su BBQ padažu.
- Sudėkite sparnelius vėl ant grilio ir dar šiek tiek pakepkite, kol jie gražiai paruduos.
Parašykite komentarą