• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdaras kalakutui

2010-12-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 prancūziškas batonas
  • 200g graikinių riešutų
  • 100g svogūnų
  • 100g salierų lapkočių
  • 6 v.š. sviesto
  • 70g razinų
  • 10 žalių alyvuogių
  • 1 žalias obuolys
  • 50g petražolių
  • 1 a.š. vegetos prieskonių
  • 0,5 a.š. pipirų
  • 100-200ml sultinio

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ant jo suberiame riešutus, kuriuos dedame į orkaitę ir skrudiname apie 4-6 minutes. Paskrudintus riešutus atidedame į šalį.
Įkaitiname keptuvę su 3 šaukštais sviesto ir į ją sudedame mažais kubeliais supjaustytą batoną, kurį ant vidutinės ugnies paskrudiname.
Puode ar labai gilioje keptuvėje išlydome tris šaukštus sviesto ir sudedame smulkintą svogūną, salierus ir kepame apie 5-10 minučių. Suminkštėjus salierui ir svogūnui į puodą sudedame pjaustytą obuolį, razinas, alyvuoges, smulkintas petražoles ir viską užpilame sultiniu (sultinio pilti tiek, kad apsemtu 3/4 ingredientų puode). Suberiame prieskonius, išmaišome ir uždengtame puode ant silpnos ugnies troškiame apie valandą.
Įdaras kalakutui paruoštas. Prieš naudojimą, truputį atvėsiname.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: alyvuogės, batonas, graikiniai riešutai, obuolys, petražolė, razinos, salieras, sultinys, sviestas, svogūnai, vegetos prieskoniai

 

Panašūs receptai

Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais
Traški vištiena
Traški vištiena, arba kai norisi greitai ir skaniai

Previous Post: « Kalmarų ir krabų lazdelių mišrainė
Sekantis įrašas: Kokosų duonelės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt