
Ingridientai
- 1 vištienos krūtinėlė
- 4 juostelės šviežios kiaulienos šoninės
- 30g petražolių
- 2 skiltelės česnako
- 2 v.š. smulkintos paprikos
- 40g fermentinio sūrio
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Vištienos krūtinėlę įpjauname taip, kad būtų lyg kišenė, į kurią galėsime įdėti įdarą . Įtriname smulkintu česnaku ir pabarstome druska bei pipirais.
Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sumaišome su susmulkintomis petražolėmis, pjaustyta paprika, trupučiu druskos bei pipirų.
Paruoštą įdarą sudedame į vištienos krūtinėlės “kišenę”. Kepsnį apsukame plona kiaulienos šonine.
Įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus ir dedame paruoštą vištienos krūtinėlę, kurią ant silpnos ugnies uždengtoje keptuvėje kepame po 15-20 minučių iš kiekvienos pusės.
Vištienos kepsnį su šonine patiekiame tiek šiltą su mėgstamu garnyru tiek šaltą, kaip užkandį.
Parašykite komentarą