• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Indiška vištiena Murgh Makhani

2019-07-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Tandoori vištiena:

Ingridientai

  • 450g vištienos šlaunelių be odelių ir be kaulų
  • 4 valg. š. Graikiško jogurto
  • 2 valg. š. avinžirnių miltų
  • 4 česnako skiltelių
  • 1 valg. š. imbiero
  • 1 žalias čili
  • 1 arb. š. paprikos miltelių
  • 0.5 arb. š. aitriosios paprikos miltelių
  • 0.5 arb. š. garam masala prieskonių
  • 1 arb. š. maltos kalendros
  • 1 arb. š. malto kumino
  • 0.5 arb. š. cinamono
  • 0.25 arb. š. šafrano
  • 1 arb. š. druskos

Murgh Makhani:

Ingridientai

  • 1.5 valg. š. sviesto
  • 5 kardamonų
  • 1 cinamono lazdelės
  • 4 gvazdikėlių
  • 1 svogūno
  • 1 valg. š. imbiero
  • 2 žaliųjų čili pipirų
  • 0.75 arb. š. paprikos miltelių
  • 0.25 arb. š. aitriųjų paprikų miltelių
  • 0.5 arb. š. garam masala prieskonių
  • 3 arb. š. pomidorų pastos
  • 1 arb. š. maltos kalendros
  • 200ml grietinėlės
  • 2 arb. š. medaus
  • 3 valg. š. saliero lapų
  • 2 valg. š. šviežios kalendros
  • 1 arb. š. Druskos
  • 0.5 citrinos
 

Gaminimas

  1. Blenderyje sutriname imbierą, česnakus ir čili pipirus.
  2. Dubenyje sumaišome jogurtą bei miltus iki vientisos masės.
  3. Dedame imbiero, česnakų bei čili pastą. Beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome.
  4. Į masę dedame nedideliais gabalėliai pjaustytas vištienos šlauneles ir gerai išmaišome, kad pasidengtų marinatu.
  5. Leidžiame pasimarinuoti bent kelias valandas arba per naktį.
  6. Sudrėkiname medinius iešmelius ir ant jų suveriame vištienos gabalėlius. Išdėliojame ant grotelių arba kepimo skardoje ir dedame į orkaitę.
  7. Kepame apie 20-25 minutes, kas 10 minučių aptepdami sviestu ir apversdami iešmelius.
  8. Kol vištiena kepa, puode ištirpiname sviestą. Dedame kardamoną, cinamono lazdelę, ir gvazdikėlius.
  9. Pakepiname apie 20 sekundžių ir sudedame svogūnus. Pakepiname apie 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol suminkštės ir lengvai paruduos.
  10. Dedame tarkuotą imbierą bei pjaustytus žaliuosius čili pipirus. Ir dar pakepiname apie minutę.
  11. Beriame paprikos prieskonius, garam masala, maltą kalendrą ir pomidorų pastą. Gerai išmaišome ir leidžiame pavirti porą minučių.
  12. Nuolat maišydami dalimis pilame grietinėlę, kol viskas gerai išsimaišys. Leidžiame užvirti ir paliekame 2-3 minutes.
  13. Jei matome, kad karis per tirštas, tuomet įpilame šiek tiek vandens. Dedame medų, šviežią kalendrą bei salierus.
  14. Galiausiai sudedame iškeptus vištienos gabaliukus, viską gerai išmaišome ir leidžiam dar pavirti apie 8-10 minučių. Jei reikia, pagardiname druska. Įspaudžiame citrinos sulčių
  15. Patiekiame su kalendra bei indiška duona.
  16. Skanaus!

Kategorijos:Indų, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Virtuvės

 

Panašūs receptai

Garam masala
Garam masala
Indiška vištiena – Murg Makhani
Indiška vištiena – Murg Makhani
Agurkinė raita
Agurkinė raita

Previous Post: « Krevetės su smidrais
Sekantis įrašas: Auksinė vištiena su mėtine salsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt