• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ispaniškai troškinta vištiena

2011-01-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 višta
  • 3 žalios paprikos
  • 8 pomidorai
  • 4-5 svogūnai
  • 200ml raudono sauso vyno
  • 3 v.š. cukraus
  • 50g alyvuogių
  • 100g razinų
  • 0,25 a.š. maltų gvazdikėlių
  • 200ml vandens
  • 2 v.š. miltų
  • 2 v.š. riebalų (sviesto ar aliejaus)
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Vištą nuvalome, supjaustome ir pabarstome druska bei pipirais. Paprikas apsviliname ant ugnies (sviliname tiek, kad susidarytų pūslės), nulupame odą ir išimame sėklas ir supjaustome. Supjaustome ir svogūnus bei pomidorus.
Į gilią keptuvę ar puodą dedame 2 šaukštus riebalų ir jiems įkaitus sudedame vištieną, kurią iš visų pusių paskrudiname ant stiprios ugnies.
Į keptuvę su apskrudusia vištiena sudedame svogūnus, pomidorus bei paprikas ir kepame dar 4 minutes.
Po 4 minučių pilame vyną, beriame cukrų, gvazdikėlius, razinas, alyvuoges, truputį druskos ir pipirų, viską gerai išmaišome ir 5 minutes ant nedidelės ugnies troškiname. Nugaravus trupučiui vyno supilame 200ml vandens ir tada ant silpnos ugnies troškiname apie 50 minučių.
Baigiant troškinti imame 3-4 šaukštus sultinio iš keptuvės ir sumaišome su miltais. Vištieną išimame iš keptuvės ir sudedame į dubenį. Pilame į keptuvę miltus su sultiniu ir viską išmaišome, kaitiname apie 1-2 minutes,kol padažas sutirštėja. Sudedame atgal vištieną, pamaišome ir nuimame nuo ugnies.
Ispaniškai troškintą vištieną patiekiame šiltą su mėgiamu garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, alyvuogės, cukrus, gvazdikėliai, paprika, pomidorai, raudonas vynas, razinos, riebalai, sviestas, svogūnai, vištiena

 

Panašūs receptai

Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos iešmeliai
Vištienos iešmeliai

Previous Post: « Varškės padažas užkandžiams
Sekantis įrašas: Krienų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt