
Ingridientai
- Svogūnų – 50g
- Česnakų – 20g
- Bulvių – 600g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos – 1400g
- Kedro riešutų – 70g
- Citrinos sulčių – 50ml
- Vištienos sultinio – 750ml
- Sauso balto vyno – 250ml
- Pomidorų – 150g
- Petražolių – 25g
- Čiobrelių – 3 šaukštai
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Dedame didelį puodą (kuris tinka kepti orkaitėje) ant viryklės ir įkaitiname aliejų.
- Sudedame vištienos gabalėlius ir juos apkepame.
- Sudedame svogūnus ir pakepame, kol jie suminkštės.
- Dedame supjaustytas bulves, riešutus, sultinį, vyną, citrinų sultis, smulkintą česnaką, čiobrelius bei petražoles.
- Viską uždengiame ir kepame orkaitėje apie 1 valandą.
- Patiekdami troškinį galite dar pabarstyti šviežiomis petražolėmis.
Parašykite komentarą