• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Itališkai kepta vištiena “kakiatore”

2010-12-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Itališkai kepta vištiena "kakiatore"

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos – 1000g
  • Sauso balto vyno – 200ml
  • Petražolių – 200g
  • Alyvuogių aliejaus – 200ml
  • Parmezano sūrio – 70g
  • Konservuotų pomidorų – 500g
  • Bazilikų – 70g
  • Paprikų – 3vnt.
  • Česnako skiltelių – 5vnt.
  • Raudonųjų svogūnų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Susmulkiname petražoles ir sumaišome kartu su pjaustytu česnaku bei bazilikais.
  2. Atskirai supjaustome ir sumaišome svogūnus ir paprikas.
  3. Į kepimo skardą pilame aliejų ir tolygiai paskirstome.
  4. Sudedame vištieną, pabarstome ją druska ir pipirais ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  5. Po 15 minučių išimame vištieną, apverčiame ją, ant viršaus suberiame paprikas su svogūnais, užbarstome petražoles su česnakais, pilame vyną ir dedame atgal į orkaitę 15 minučių.
  6. Po 15 minučių daržoves su vištiena išmaišome ir vėl dedame kepti 15 minučių.
  7. Apskrudus daržovėms išimame kepimo skardą su vištiena ir ant viršaus tolygiai supilame pomidorus, kuriuos prieš tai rankomis susmulkiname (suspaudome).
  8. Uždengiame skardą folija ir dedame į orkaitę, kur kepame 20 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
  9. Itališkai keptą vištieną “kakiatore” patiekiame šiltą paskanintą tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, baltas vynas, bazilikas, česnakas, konservuoti pomidorai, paprika, parmezano sūris, petražolė, svogūnai, vištiena

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Morkų keksas su glazūra
Sekantis įrašas: Sumuštinis su daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt