• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalakutiena su salierais bei šparaginėmis pupelėmis

2013-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g kalakutienos šlaunėlių mėsos
  • 100g geltonųjų šparaginių pupelių
  • 3 šviežio saliero lapkočiai
  • 3 skiltelės česnako
  • 200g geltonosios cukinijos
  • 30g petražolių
  • 0,25 a.š. gelsvės
  • 250g grietinėlės
  • 1 v.š. miltų
  • aliejus
  • druska ir pipirai

 

Gaminimas

Kalakutieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į keptuvę, įkaitintą su pora šaukštų aliejaus. Kepame ant nedidelės ugnies apie 10 minučių dažnai maišydami. Apkeptus gabaliukus išimame iš keptuvės.

Salierą supjaustome (žalias lapuotas viršūnes atidedame), česnaką sutriname, o šparagines pupeles perpjauname pusiau. Cukiniją plonais supjaustome griežinėliais.

Į keptuvę pilame 2-3 v.š. aliejaus ir sudedame salierą bei pupeles, kepame apie 5-6 minutes ant stipresnės ugnies labai dažnai maišydami. Sudedame česnaką bei cukiniją ir dar keletą minučių kepame.

Į keptuvę su apkepusiomis daržovėmis beriame miltus, druskos ir pipirų, sukapotus salierų žalius lapelius, petražoles, viską išmaišome ir užpilame grietinėle. Padažą ant silpnos ugnies kaitiname apie 3-4 minutes.

Į padažą sudedame kalakutieną ir gelsvės prieskonius, išmaišome ir dar 5-7 minutes troškiname.

Kalakutieną su salierais bei šparaginėmis pupelėmis patiekiame šiltą su virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, cukinijos, gelsvė, grietinėlė, kalakutiena, miltai, petražolė, salieras, šparaginės pupelės

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Orkaitėje keptos vištienos šlaunelės
Sekantis įrašas: Mišrainė su rūkyta lydeka »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt