• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalakutienos kukuliai kreminiame padaže

2010-05-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalakutienos kukuliai kreminiame padaže

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 150g
  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Pieno – 50ml
  • Vištienos sultinio – 200ml
  • Petražolių – 50g
  • Parmezano sūrio – 100g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Svogūnų laiškų – 100g
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Kalakutienos faršo – 500g
  • Shiitake grybų – 200g
  • Makaronų (Rotini) – 500g

Gaminimas

  1. Į keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnų laiškus bei pjaustytus šitaki grybus. Kepame apie 5 minutes, pabarstome druska bei pipirais. Į kepančius grybus sudedame miltus ir supilame sultinį. Uždengiame dangčių ir troškiname dar 10 minučių.
  2. Dubenėlyje džiūvėsius užmerkiame piene ir leidžiame pastovėti apie 10minučių.
  3. Tuo metu į kalakutienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame 50g parmezano sūrio, truputį svogūnų laiškų, druskos, pipirų, petražoles ir gerai išminkome mėsą su prieskoniais.
  4. Iš paruošto kalakutienos faršo formuojame kukulius, pamirkome džiūvėsiuose (su pienu) ir dedame į grybų padažą.
  5. Sudėjus visus kukulius, dedame grietinę, uždengę indą ir troškiname apie 10 minučių.
  6. Į lėkštę dedame, pagal nurodymus ant pakuotės, išvirtus makaronus, ant viršaus dedame kukulius ir užpilame padažo ir pabarstome parmezano sūriu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, grietinė, kalakutiena, kiaušiniai, makaronai, miltai, parmezano sūris, Patiekalai receptai, paukštiena, petražolė, receptas, shiitake, sultinys, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais
Traški vištiena
Traški vištiena, arba kai norisi greitai ir skaniai

Previous Post: « Mėsos kukuliai su kuskusu
Sekantis įrašas: Kreminė vištienos ir kukurūzų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt