• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalakutienos kukuliai kreminiame padaže

2010-05-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalakutienos kukuliai kreminiame padaže

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 150g
  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Pieno – 50ml
  • Vištienos sultinio – 200ml
  • Petražolių – 50g
  • Parmezano sūrio – 100g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Svogūnų laiškų – 100g
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Kalakutienos faršo – 500g
  • Shiitake grybų – 200g
  • Makaronų (Rotini) – 500g

Gaminimas

  1. Į keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame smulkintus svogūnų laiškus bei pjaustytus šitaki grybus. Kepame apie 5 minutes, pabarstome druska bei pipirais. Į kepančius grybus sudedame miltus ir supilame sultinį. Uždengiame dangčių ir troškiname dar 10 minučių.
  2. Dubenėlyje džiūvėsius užmerkiame piene ir leidžiame pastovėti apie 10minučių.
  3. Tuo metu į kalakutienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame 50g parmezano sūrio, truputį svogūnų laiškų, druskos, pipirų, petražoles ir gerai išminkome mėsą su prieskoniais.
  4. Iš paruošto kalakutienos faršo formuojame kukulius, pamirkome džiūvėsiuose (su pienu) ir dedame į grybų padažą.
  5. Sudėjus visus kukulius, dedame grietinę, uždengę indą ir troškiname apie 10 minučių.
  6. Į lėkštę dedame, pagal nurodymus ant pakuotės, išvirtus makaronus, ant viršaus dedame kukulius ir užpilame padažo ir pabarstome parmezano sūriu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, grietinė, kalakutiena, kiaušiniai, makaronai, miltai, parmezano sūris, Patiekalai receptai, paukštiena, petražolė, receptas, shiitake, sultinys, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Mėsos kukuliai su kuskusu
Sekantis įrašas: Kreminė vištienos ir kukurūzų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt