• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepenėlių kotletukai

2010-12-06 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*700g vištienos kepenėlių
*1 svogūnas
*150g sviesto
*4 v.š. grietinės
*aliejus
*1 kiaušinis
*druska ir pipirai
*3 skiltelės česnako
*2 v.š. džiūvėsių

Gaminimas

Vištienos kepenėles išverdame ir perplauname. Atvėsusias kepenėles sumalame ir dubenyje sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais ir smulkintu česnaku. Beriame druskos ir pipirų, rankomis išminkome ir bent pusvalandžiui paliekame, kad įsigertų prieskoniai.
Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame apie 4 minutes. Po 4 minučių dedame grietinę ir išmaišome. Ant silpnos ugnies dar kepame svogūnus apie 2 minutes ir nuimame puodą nuo ugnies.
Įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus. Drėgnomis rankomis iš maltų kepenėlių formuojame nedidelius kotletukus, kuriuos dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Iškeptus kotletukus dedame į puodą su sviesto ir grietinės padažu ir ant vidutinės ugnies 10 minučių troškiname.
Kepenėlių kotletukus patiekiame karštus su bulvių koše ir salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, grietinė, kiaušiniai, kotletai, sviestas, svogūnai, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Sluoksniuoti sumuštiniai
Sekantis įrašas: Ryžiai su pomidorais »

Reader Interactions

Comments

  1. Vytautas

    2012-03-17 at 18:38

    man regis tai labai skanu ir paprasta

    Atsakyti
  2. Vytautas

    2012-03-17 at 18:39

    visiems gero apetito

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt