• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepenėlių kotletukai

2010-12-06 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*700g vištienos kepenėlių
*1 svogūnas
*150g sviesto
*4 v.š. grietinės
*aliejus
*1 kiaušinis
*druska ir pipirai
*3 skiltelės česnako
*2 v.š. džiūvėsių

Gaminimas

Vištienos kepenėles išverdame ir perplauname. Atvėsusias kepenėles sumalame ir dubenyje sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais ir smulkintu česnaku. Beriame druskos ir pipirų, rankomis išminkome ir bent pusvalandžiui paliekame, kad įsigertų prieskoniai.
Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame apie 4 minutes. Po 4 minučių dedame grietinę ir išmaišome. Ant silpnos ugnies dar kepame svogūnus apie 2 minutes ir nuimame puodą nuo ugnies.
Įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus. Drėgnomis rankomis iš maltų kepenėlių formuojame nedidelius kotletukus, kuriuos dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Iškeptus kotletukus dedame į puodą su sviesto ir grietinės padažu ir ant vidutinės ugnies 10 minučių troškiname.
Kepenėlių kotletukus patiekiame karštus su bulvių koše ir salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, grietinė, kiaušiniai, kotletai, sviestas, svogūnai, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena
Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže

Previous Post: « Sluoksniuoti sumuštiniai
Sekantis įrašas: Ryžiai su pomidorais »

Reader Interactions

Comments

  1. Vytautas

    2012-03-17 at 18:38

    man regis tai labai skanu ir paprasta

    Atsakyti
  2. Vytautas

    2012-03-17 at 18:39

    visiems gero apetito

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt