• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta antis su daržovėmis ir obuoliais

2010-11-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepta antis su daržovėmis ir obuoliais

Ingridientai

  • Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Maltų juodųjų pipirų – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejaus – 80ml
  • Morkų – 2vnt.
  • Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnako skiltelių – 6vnt.
  • Kmynų – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Obuolių – 3vnt.
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Bulvių – 6vnt.
  • Ančių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Antį išvalome ir nuplauname.
  2. Dubenėlyje sumaišome 2 valg. š. aliejaus, 1 arb. š. čiobrelių, 1 arb. š. kmynų, 0,5 arb. š. druskos ir susmulkintus česnakus (geriau įspaustus). Paruoštą aliejaus mišinį palaikome 10 minučių neliestą.
  3. Imame antį ir gerai ją įtriname paruoštu aliejaus ir prieskonių mišiniu. Įtrintą antį marinuojame 12 valandų (geriausia marinuoti visą parą).
  4. Nulupame bulves, morkas ir svogūnus.
  5. Bulves ir svogūnus pjauname į keturias dalis, morkas supjaustome taip pat stambiais gabalais, obuolius pjauname pusiau ir išimame sėklas.
  6. Viską suberiame į bendrą dubenį. Ant daržovių pilame 2 valg. š. aliejaus, beriame 0,5 arb. š. druskos, 1 arb. š. kmynų, 1 arb. š. čiobrelių ir rankomis išmaišome.
  7. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  8. Kepimo indą ištepame aliejumi, dedame per vidurį antį, o aplink antį sudedame prieskoniuotas daržoves.
  9. Kepimo indą su antimi ir daržovėmis dedame į orkaitę, kur kepame apie 1,2 valandos.
  10. Kad antis neišsausėtų, kas 15-20 minučių apipurškiame aliejumi.

Kategorijos:Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Šventiniai patiekalai, Velykiniai patiekalai Tagged With: aliejus, antiena, bulvės, česnakas, čiobrelis, daržovės, kmynai, morkos, obuolys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pupelių mišrainė su feta sūriu
Medaus antiena su keptomis daržovėmis
Kepta žąsis

Previous Post: « Saulėje džiovintų pomidorų užkandėlė
Sekantis įrašas: Rukolos salotos su camembert sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt