• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta antis su spanguolių glazūra

2010-12-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 citrina
  • 1 antis (~1,5kg)
  • 2 v.š. romo
  • 200g spanguolių padažo
  • 3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai
  • („rankovė“ kepimui)

Gaminimas

Antį nuvalome ir įtriname aliejumi, druska bei pipirais. Į anties vidų dedame visą citriną, kišame antį i „rankovę“ ir dedame į orkaitę, kur 170 laipsnių temperatūroje kepame apie 2 valandas. Po dviejų valandų perplėšiame rankovę, padidiname temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepame 10 minučių. Po 10 minučių išimame antį ir tolygiai aptepame ją spanguolių padažu, pilame į „rankovę“ („rankovę reiktų perplėšti tik tiek kad antis galėtų apskrusti) 100ml vandens ir šaukštą romo. Kišame kepimo skardą atgal į orkaitę ir dar 10-15 minučių kepame 180 laipsnių temperatūroje.
Keptą antį su spanguolių glazūra patiekiame karštą užpiltą sultiniu iš kepimo skardos.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, antiena, citrina, padažas, romas

 

Panašūs receptai

Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena
Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė

Previous Post: « Valdorfo salotos su kalakutiena
Sekantis įrašas: Tortilijos su jautiena ir salotomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt