
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos krūtinėlės – 500g
- Parmezano sūrio – 70g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Pomidorų – 2vnt.
- Svogūnų – 0.5vnt.
Gaminimas
- Susmulkiname česnakus ir svogūną.
- Vištienos krūtinėlę pabarstome druska ir pipirais. Įtriname smulkintais česnakais ir svogūnais ir bent valandai paliekame, kad įsigertų prieskoniai.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame vištienos gabaliukus, kuriuos kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.
- Apkepus vištienai, kepsnius dedame į kepimo indą, ant viršaus dedame po 1 ar 2 riekės pomidoro, pabarstome dar trupučiu druskos ir pipirų ir dedame į orkaitę 4 minutėms.
- Po 4 minučių išimame kepsnius, apibarstome tarkuotu parmezano sūriu ir dar 2 minutėms dedame į orkaitę, kol sūris išsilydys.
- Vištieną patiekiame šiltą su salotomis ar mėgiamu garnyru.
Parašykite komentarą