
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Petražolių – 30g
- Pievagrybių – 60g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 100g
- Lydyto sūrio – 50g
- Fermentinis sūrio – 100g
- Vištienos faršo – 400g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
- Svogūnų – 1vnt.
- Gelsvių – 0.25 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Į vištienos faršą dedame kiaušinį, 50g džiūvėsių, smulkintą česnaką, beriame druskos ir pipirų, gelsvę ir gerai rankomis išminkome.
- Supjaustome pievagrybius ir sumaišome juos su smulkintu svogūnu, tarkuotu fermentiniu bei tepamu sūriu, sviestu, smulkintomis petražolėmis ir trupučiu druskos.
- Iš faršo formuojame 1cm storio blyną, į kurio vidurį sudedame įdarą ir užspaudžiame kraštus, kad neišbėgtų sūris su sviestu.
- Maltinį dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę. Kepame apie 40-45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
- Patiekiame karštą su mėgiamu garnyru.
Parašykite komentarą