• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos vištienos blauzdelės su aštriomis bulvėmis

2010-09-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptos vištienos blauzdelės su aštriomis bulvėmis

Ingridientai

  • Majonezo – 40g
  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Bulvių – 800g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pomidorų padažo – 1 šaukštas
  • Čili pipirų – 0.5vnt.
  • Česnako skiltelių – 5vnt.
  • Kmynų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos blauzdelių – 1000g

Gaminimas

  1. Vištienos kulšeles pabarstome druska ir pipirais, dedame 2 valg. š. majonezo ir 1 valg. š. aliejaus.
  2. Susmulkiname 3 skilteles česnako ir dedame į dubenį su kulšelėmis, pabarstome kmynais ir rankomis gerai įtriname marinatą į vištieną. Paliekame paukštieną marinuotis bent 2 valandoms.
  3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  4. Tuo metu nulupame bulves ir perpjauname į 4 dalis. Bulves sudedame į dubenį, pabarstome druska, kmynais ir pipirais, pilame 1 valg. š. aliejaus, dedame 1 valg. š. majonezo, 2 smulkintas česnako skilteles, pusę tarkuoto čili pipiro, pomidorų padažo ir viską išmaišome.
  5. Į kepimo indą sudedame marinuotas kulšeles, šalia sudedame (arba į atskirą indą) bulves su prieskoniais ir dedame į orkaitę. Orkaitėje kepame apie 50 minučių.
  6. Patiekiame su mėgstamomis daržovėmis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: bulvės, česnakas, čili pipiras, kmynai, majonezas, pomidorų padažas, vištiena

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Kepti baravykai su česnakais
Sekantis įrašas: Krabų lazdelių ir pupelių mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt