• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kinietiškai kepta vištiena su kiaušinio tryniais

2011-01-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*400g vištienos krūtinėlės
*1 a.š. druskos
*0,25 a.š. pipirų
*2 v.š. miltų
*100g krakmolo
*1 kiaušinio baltymas
*aliejus
*2 v.š. sviesto
*0,2 a.š. kario prieskonių
*1 mažas raudonas čili pipiras
*2 kiaušinio tryniai
*0,5 a.š. cukraus
*2 v.š. pieno miltelių (kavai balinti)
*2 skiltelės česnako

Gaminimas

Dubenėlyje suplakame kiaušinių trynius ir dedame į mikrobangų krosnelę (galima kepti ir keptuvėje) ir kepame apie 3-4 minutes, kol sukietėja. Iškeptą trynį sutriname šakute.
Vištieną supjaustome kubeliais ar juostelėmis ir dubenyje sumaišome su kiaušinio baltymu, 0,5 a.š. druskos, pipirais, miltais ir krakmolu. Paliekame bent 30 minučių šaldytuve.
Įkaitiname keptuvę su 100ml aliejaus ir sudedame vištieną, kurią kepame kol įgauną geltoną spalvą.
Kitoje keptuvėje įkaitiname sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, po pusę minutės į keptuvę beriame kario prieskonius, smulkintą čili pipirą ir pakepame 1-1,5 minutės. Suberiame pieno miltelius, sudedame kiaušinio trynį, cukrų ir gerai išmaišome. Po poros minučių sudedame vištieną, dar pašildome pusę minutės ir patiekiame.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, cukrus, karis, kiaušiniai, krakmolas, miltai, sviestas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

Previous Post: « Provolone sūriu įdaryti baklažanai su pomidorais
Sekantis įrašas: Liptauer – varškės sūrio užtepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt