
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 60ml
- Vištienos – 200g
- Vištienos sultinio – 60ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 50g
- Brokolių – 150g
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Makaronų (Penne) – 500g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
- Petražolių – 2 šaukštai
Gaminimas
- Išverdame vištieną.
- Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
- Keptuvėje išlydome sviestą, sudedame česnakus ir porą minučių kepame. Suberiame miltus, pilame pieną ir sultinį, gerai išmaišome ir kaitiname padažą kelias minutes (visą laiką maišydami).
- Sutirštėjus padažui, sudedame susmulkintus brokolius bei supjaustytą vištieną, įberiame druskos, pipirų, sudedame smulkintas petražoles, čili pipiro prieskonių, sūrį ir gerai viską išmaišome.
- Patiekiame padažą užpiltą ant makaronų. Galima papildomai užbarstyti sūrio.
Sveiki. Ar brokoliu nereikia virti,o deti zalius
Sveiki,
Brokolį galima pavirti vandenyje keletą minučių 🙂