• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais

2010-06-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos – 300g
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Makaronų – 400g
  • Bazilikų – 1 šaukštas
  • Saulėje džiovintų pomidorų – 200g

Gaminimas

  1. Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi (tinka naudoti aliejų nuo saulėje džiovintų pomidorų). Kepame kelias minutes maišydami.
  2. Apkepus vištienai sumažiname ugnį ir supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų ir išmaišome. Troškiname apie 4 minutes.
  3. Pomidorus perpjauname į kelias dalis (tik ne smulkiai), suberiame į vištienos padažą ir nuimame nuo ugnies.
  4. Ant virtų makaronų pilame vištienos ir pomidorų padažo, pabarstome bazilikais ir parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: bazilikas, grietinėlė, karštieji patiekalai, makaronai, parmezano sūris, pomidorai, saulėje džiovinti pomidorai, vištiena

 

Panašūs receptai

Makaronai su vištiena ir sezamo sėklomis
Makaronai su vištiena ir sezamo sėklomis
Vištienos ir makaronų užkepėlė
Vištienos ir makaronų užkepėlė
Makaronai su rūkyta vištiena
Makaronai su rūkyta vištiena

Previous Post: « Jautienos kepsnys su špinatais
Sekantis įrašas: Puri bulvių košė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt