Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 100ml
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vištienos – 300g
- Parmezano sūrio – 50g
- Makaronų – 400g
- Bazilikų – 1 šaukštas
- Saulėje džiovintų pomidorų – 200g
Gaminimas
- Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi (tinka naudoti aliejų nuo saulėje džiovintų pomidorų). Kepame kelias minutes maišydami.
- Apkepus vištienai sumažiname ugnį ir supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų ir išmaišome. Troškiname apie 4 minutes.
- Pomidorus perpjauname į kelias dalis (tik ne smulkiai), suberiame į vištienos padažą ir nuimame nuo ugnies.
- Ant virtų makaronų pilame vištienos ir pomidorų padažo, pabarstome bazilikais ir parmezano sūriu.
Parašykite komentarą