Ingridientai
- Kalendrų – 20g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Cukraus – 3 šaukštai
- Vištienos krūtinėlės – 600g
- Imbierų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 100ml
- Svogūnų laiškų – 20g
- Sojos padažo – 30ml
- Makaronų – 400g
- Ryžių acto – 30ml
- Sezamo sėklų – 50g
Gaminimas
- Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
- Išverdame vištienos krūtinėlę.
- Į įkaitintą keptuvę suberiame sezamo sėklas ir minutę jas kepiname maišydami.
- Apkeptas sėklas suberiame į dubenėlį, kuriame jas sutriname su sojų padažu, actu, aliejumi, cukrumi bei imbieru. Gerai išmaišome (pabarstome druska).
- Patiekiant dedame makaronus į lėkštę, ant makaronų sudedame virtą vištieną bei užpilame sezamų ir sojos padažu.
- Pabarstome smulkinta kalendra bei svogūnų laiškais.
Parašykite komentarą