• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marokietiška vištiena su kuskusu

2010-12-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 v.š. aliejaus
*4 vištos šlaunelių
*500ml vištienos sultinio
*1 skardinė konservuotų pomidorų (savose sultyse)
*2 skiltelės česnako
*0,5 svogūno
*450g kvapiojo moliūgo
*100g razinų
*2 a.š. kumino
*0,5 a.š. cinamono
*0,5 a.š. rūkytos paprikos prieskonių
*200g kuskuso
*druska ir pipirai
*100g šaldytų žirnelių (nebūtina)

Gaminimas

:
Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame vištieną kepti. Pabarstome druska ir pipirais ir kepame apie 6-8 minutes ir abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Apskrudus vištienai kartu į keptuvę su supilame sultinį, dedame pomidorus, kubeliais pjaustytą moliūgą, nuplautas razinas, svogūną, česnaką, kuminą, cinamoną ir paprikos miltelius. Keptuvę uždengiame ir ant vidutinės ugnies troškiname 15 minučių po užvirimo. Kai išsitroškina mėsa, suberiame kuskusą (ir žirnelius jei naudojame), išmaišome gerai ir nuėmę nuo ugnies uždengtame puode palaikome 8-10 minučių.
Marokietišką vištieną su kuskusu patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, cinamonas, konservuoti pomidorai, kuminas, kuskusas, moliūgas, paprika, Patiekalai receptai, razinos, receptas, sultinys, svogūnai, troškinys, vištiena, žirneliai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Spirgučių padažas
Sekantis įrašas: Avinžirniai su pomidorais ir feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt