• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pupelių troškinys su vištiena

2012-09-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g vištienos krūtinėlės
  • 200g pupelių
  • 2 morkos
  • 2 česnako skiltelės
  • 2 v.š. grietinės
  • 1 v.š. sviesto
  • 0,5 a.š. krapų
  • 2 v.š. smulkinto laiškinio česnako
  • 2 v.š. smulkintų svogūno laiškų
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Pupeles išverdame ir nusausiname.
Į puodą sudedame pupeles, pilame puse stiklinės vandens, beriame druskos ir pipirų, šaukštą sviesto, grietinę, krapus ir vieną smulkintą česnako skiltelę. Viską išmaišome ir dedame ant silpnos ugnies.
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame vištieną, kuria kepame 3-5 minutes. Apkeptą vištieną sudedame į puodą su virtomis pupelėmis.
Toje pačioje keptuvėje su šaukštu aliejaus pakepiname morkų griežinėlius, smulkintus svogūnų ir česnakų laiškus ir sudedame į puodą.
Puodą uždengiame ir troškiname dar keletą minučių.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai Tagged With: česnakas, grietinė, krapai, morkos, pupelės, sviestas, svogūnų laiškai, troškinys, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Brunsviko troškinys
Vištienos troškinys su pupelėmis
Vištienos troškinys su pupelėmis

Previous Post: « Vištiena su garstyčiomis ir medumi
Sekantis įrašas: Bulvių košė su džiovintais grybais ir porais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt