• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ryžių plovas su žirneliais ir vištiena

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g ryžių
*1 svogūnas
*300g vištienos krūtinėlės
*1 morka
*50g petražolių
*150g šaldytų žirnelių
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai
*2 v.š. grietinės
*2 skiltelės česnako
*česnakinė druska ir pipirai

Gaminimas

Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame nedideliais kubeliais pjaustytą vištienos filė bei smulkintą česnaką. Kepame apie 2 minutes ant vidutinės ugnies. Po poros minučių sudedame pjaustytą morką, žirnelius, smulkintą svogūną ir petražoles. Kepame dar pora minučių ir užpilame 150ml vandens, kad žirneliai suminkštėtų. Išgaravus daliai vandens sudedame grietinę, beriame česnakinės druskos bei pipirų, troškiname apie 5-7 minutes ir dar karštą padažą pilame ant ryžių. Viską išmaišome, jei dar trūksta skonio beriame truputį česnakinės druskos. Ant silpnos ugnies plovą kaitiname apie 5 minutes.
Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, česnakinė druska, grietinė, morkos, petražolė, plovas, svogūnai, vegetariški patiekalai, vištiena, žirneliai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Keptas lavašo užkandis
Sekantis įrašas: Užkepėlė su faršu ir Mornay padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt