Ingridientai
*800g kalakutienos faršo
*70g džiūvėsių
*1 kiaušinis
*1 v.š. miltų
*4 skiltelės česnako
*100g fermentinio sūrio
*100g razinų
*2 v.š. majonezo
*50g petražolių
*druska ir pipirai
Gaminimas
:
Kalakutienos faršą sumaišome su džiūvėsiais, kiaušiniu, šaukštu miltų, žiupsniu druskos ir pipirų ir paliekame bent 30 minučių šaldytuve.
Razinas nuplauname.
Fermentinį sūrį sutarkuojame ir dubenyje sumaišome su nusausintomis razinomis, smulkintomis petražolėmis bei majonezu.
Imame saują faršo, delne suformuojame blynelį, šaukšteliu į blynelio vidurį dedame fermentinio sūrio ir razinų įdaro ir suformuojame kukulį.
Į puodą su pasūdytu verdančiu vandeniu sudedame kalakutienos kukulius ir verdame apie 15-20 minučių (priklausomai nuo kukulių dydžio).
Išvirtus kalakutienos kukulius su įdaru patiekiame šiltus su mėgiamu garnyru ir padažu.
Parašykite komentarą