Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Grietinės (30%) – 100g
- Vištienos sultinio – 150ml
- Petražolių – 50g
- Morkų – 2vnt.
- Kvietinių miltų – 1.5 arb. šaukšt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Vištienos petukų – 600g
Gaminimas
- Pilame į puodą 1,5 vandens ir sudedame petukus. Verdame apie 30 minučių pasūdytame vandenyje.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame tarkuotas morkas bei pjaustytą svogūną. Kepame apie 5 minutes, tada suberiame miltus ir grietinę.
- Išvirtus petukus išimame, tačiau sultinio neišpilame.
- Pilame apie 150ml sultinio į padažą, dedame petražoles, išmaišome, sudedame petukus ir uždengę troškiname apie 15 minučių.
- Patiekiame su virtomis bulvėmis ar ryžiais.
Parašykite komentarą