Ingridientai
- 600g vištienos krūtinėlės
- 100g konservuotų ananasų
- 5 v.š. sirupo nuo konservuotų ananasų
- 50g miltų
- 4 v.š. sviesto
- 100ml sultinio
- 50g grietinėlės
- druska ir pipirai
- 2 v.š. citrinų sulčių
Gaminimas
Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome miltais, druska ir pipirais ir išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame vištienos gabaliukus, kuriuos kepame 5-10 minučių, kol švelniai apskrunda. Iškeptą vištieną sudedame į lėkštę, o į keptuvę supilame sultinį bei konservuotus ananasus su sirupu. Išmaišome padažą ir ant silpnos ugnies pakaitiname 3-4 minutes. Supilame grietinėlę, citrinų sultis ir žiupsnelį druskos. Padažą dar porą minučių verdame ir tada užpilame ant vištienos gabaliukų.
Vištieną su ananasais patiekiame šiltą su ryžių garnyru.
Parašykite komentarą