• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su ananasais

2011-02-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 600g vištienos krūtinėlės
  • 100g konservuotų ananasų
  • 5 v.š. sirupo nuo konservuotų ananasų
  • 50g miltų
  • 4 v.š. sviesto
  • 100ml sultinio
  • 50g grietinėlės
  • druska ir pipirai
  • 2 v.š. citrinų sulčių

Gaminimas


Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome miltais, druska ir pipirais ir išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame vištienos gabaliukus, kuriuos kepame 5-10 minučių, kol švelniai apskrunda. Iškeptą vištieną sudedame į lėkštę, o į keptuvę supilame sultinį bei konservuotus ananasus su sirupu. Išmaišome padažą ir ant silpnos ugnies pakaitiname 3-4 minutes. Supilame grietinėlę, citrinų sultis ir žiupsnelį druskos. Padažą dar porą minučių verdame ir tada užpilame ant vištienos gabaliukų.
Vištieną su ananasais patiekiame šiltą su ryžių garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: ananasai, citrina, grietinėlė, miltai, peletrūnas, sultinys, sviestas, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Sūrio fondiu II
Sekantis įrašas: Kiaulienos kepsnys su šonine rozmarinu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt