• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su cukinijomis

2012-08-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g vištienos krūtinėlės
*pusė žalios cukinijos
*1 svogūnas
*3 skiltelės česnako
*3 morkos
*4 v.š. grietinės
*1 v.š. miltų
*200ml sultinio
*3-4 baziliko lapeliai
*3 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai

 

Gaminimas:

  1. Cukiniją supjaustome pusiniais griežinėliais.
  2. Morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais.
  3. Svogūną bei česnaką nulupame ir sukapojame.
  4. Įkaitiname keptuvę su pora šaukštų aliejaus ir sudedame morkas, bei svogūną su česnaku.
  5. Kepame daržoves apie 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
  6. Po kelių minučių sudedame vištieną į keptuvę su morkomis ir maišydami kepame apie 5 minutes.
  7. Iškeptą vištieną sudedame į nedidelį puodą.
  8. Beriame miltus ant vištienos ir išmaišome (šitaip nesusidarys miltų gumuliukai). Užpilame sultiniu bei sudedame grietinę. Beriame druskos, pipirų, sudedame baziliko lapelius ir gerai išmaišę dedame ant silpnos ugnies. Kaitiname maišydami tol, kol padažas sutirštėja.
  9. Kol vištiena troškinasi, į keptuvę pilame šaukštą aliejaus ir sudedame cukinijas, kurias kepame apie 3 minutes ant stiprios ugnies. Apkeptas cukinijas sudedame į puodą su vištiena, išmaišome ir po poros minučių nuimame nuo ugnies.
  10. Vištieną su cukinijomis patiekiame kaip troškinį su ryžiais ar bulvėmis.
  11. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, cukinijos, grietinė, morkos, Patiekalai receptai, paukštiena, sultinys, svogūnai, troškinys, vištiena, vištienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Silkės ir burokėlių salotos su garstyčių padažu
Sekantis įrašas: Greiti cepelinai su mėsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt