• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su kopūstais ir kariu

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g virtos ar keptos vištienos
*1 svogūnas
*300g kopūsto
*1 a.š. kario
*3 v.š. grietinės
*100ml sultinio
*0,3 a.š. čili prieskonių
*druska ir pipirai
*3 v.š. aliejaus

Gaminimas

Kopūstą stambiai supjaustome ir dedame į keptuvę, įkaitintą su aliejumi. Kartu sudedame pjaustytą svogūną ir ant stiprios ugnies kepame apie 5-7 minutes dažnai maišydami.
Apskrudus kopūstams, kartu sudedame smulkintą vištieną ir dar porą minučių kepame.
Po 2 minučių pilame sultinį, kario ir čili prieskonius, beriame druskos ir pipirų ir 5 minutes troškiname viską.
Į keptuvę su vištiena sudedame grietinę, išmaišome ir po 3 minučių nuimame nuo ugnies.
Vištieną su kopūstais ir kariu patiekiame su virtais ryžiais ar makaronais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, grietinė, karis, kopūstas, sultinys, svogūnai, vištiena

 

Panašūs receptai

Geltonasis karis
Geltonasis karis
Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais

Previous Post: « Šviežių žirnelių sriuba su mėtomis
Sekantis įrašas: Kiaulienos kepsniai sluoksniuotoje tešloje »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt