Ingridientai
*300g virtos ar keptos vištienos
*1 svogūnas
*300g kopūsto
*1 a.š. kario
*3 v.š. grietinės
*100ml sultinio
*0,3 a.š. čili prieskonių
*druska ir pipirai
*3 v.š. aliejaus
Gaminimas
Kopūstą stambiai supjaustome ir dedame į keptuvę, įkaitintą su aliejumi. Kartu sudedame pjaustytą svogūną ir ant stiprios ugnies kepame apie 5-7 minutes dažnai maišydami.
Apskrudus kopūstams, kartu sudedame smulkintą vištieną ir dar porą minučių kepame.
Po 2 minučių pilame sultinį, kario ir čili prieskonius, beriame druskos ir pipirų ir 5 minutes troškiname viską.
Į keptuvę su vištiena sudedame grietinę, išmaišome ir po 3 minučių nuimame nuo ugnies.
Vištieną su kopūstais ir kariu patiekiame su virtais ryžiais ar makaronais.
Parašykite komentarą