Ingridientai
*2 vištienos ketvirčiai
*1 svogūnas
*1 raudona paprika
*350g kopūsto
*1 v.š. sojų padažo
*1 a.š. cukraus
*3 v.š. sviesto
*150ml sultinio
*1 a.š. krakmolo
*druska ir pipirai
Gaminimas
Vištieną išverdame. Nuimame vištieną nuo kaulo.
Puode paliekame 150ml sultinio, į kurį pilame sojų padažą, krakmolą, beriame druskos ir pipirų.
Paprikas ir svogūnus labai smulkiai supjaustome kubeliais. Kopūstą supjaustome stambiau nei paprikas.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame kopūstą su svogūnais ir kepame 5 minutes. Po 5 minučių sudedame paprikas. Po poros minučių visas daržoves sudedame į puodą su sultiniu. Kartu sudedame nuo kaulų nuimtą vištieną. Puodą uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname 5-10 minučių.
Vištieną su kopūstais ir paprika patiekiame su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą