Ingridientai
*500g vištienos be kaulo ir odos
*1 raudona paprika
*1 poras
*150g sviesto
*70ml pieno
*1 v.š. miltų
*2 skiltelės česnako
*1 a.š. gelsvės
*druska ir pipirai
Gaminimas
:
Papriką ir porą supjaustome labai smulkiai.
Vištieną supjaustome juostelėmis ir pabarstome druska ir pipirais.
Įkaitiname keptuvę su pora šaukštų sviesto ir sudedame vištienos gabaliukus, kuriuos ant stipresnės ugnies apskrudiname truputį.
Apkepus vištienai į keptuvę sudedame likusį sviestą, sudedame paprikas ir porus ir dar 3 minutes kepame viską kartu maišydami. Suberiame miltus, gelsvės prieskonius, smulkintus česnakus, išmaišome ir minutę kepame. Supilame pieną, sumažiname ugnį ir kaitiname apie 5 minutes maišydami.
Padažui sutirštėjus nuimame keptuvę nuo ugnies.
Vištieną su paprikos ir poro padažu patiekiame šiltą su virtais ryžiais ar makaronais.
Parašykite komentarą