• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su ryžiais ir kiaušiniu

2010-12-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 500g vištienos be odos ir kaulų
  • 200g ryžių
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • 2 v.š. sojų padažo
  • 2 kiaušiniai
  • 3 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. austrių padažo
  • 100g šaldytų žirnių (nebūtina)
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame vandeniu ir nusausiname.
Kiaušinius išplakame dubenyje kartu su austrių padažu.
Įkaitiname gilią keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame riekėmis pjaustytą morką bei pusžiedžiais supjaustytą svogūną, kuriuos kepame apie 3 minutes ant stiprios ugnies. Po 3 minučių ugnį sumažiname ir į keptuvę suberiame ryžius ir žirnelius, kuriuos maišydami kepame su daržovėmis dar porą minučių. Ant kepančių ryžių supilame kiaušinių plakinį ir labai gerai išmaišome, kad kiaušinis tolygiai pasiskirstytų.
Kitoje keptuvėje su 1 v.š. aliejaus pakepame kubeliais supjaustytą vištieną. Mėsą kepame apie 4 minutes dažnai maišydami, kad apskrustų iš visų pusių.
Iškeptą paukštieną sudedam į keptuvę su ryžiais, supilame sojų padažą, beriame truputį druskos ir pipirų, išmaišome, pakepame dar 3-4 minutes ir nuimame nuo ugnies.
Vištieną su ryžiais ir kiaušiniu patiekiame šiltą kaip pagrindinį patiekalą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, austrių padažas, kiaušiniai, morkos, ryžiai, sojų padažas, svogūnai, vištiena, žirneliai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Kynvos ir kukuruzų duona
Sekantis įrašas: Rigatoni makaronai su cukinija ir pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt