• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su špinatais ir sviesto padažu

2011-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g vištienos mėsos be kaulo ir odos
*250g špinatų
*50g svogūnų laiškų
*170g sviesto
*150ml grietinėlės
*2 skiltelės česnako
*druska ir pipirai
*(50ml vandens)

Gaminimas

Vištienos mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
Įkaitiname keptuvę su puse sviesto ir sudedame vištieną. Kepame mėsą apie 8 minutes. Sudedame likusį sviestą, smulkintą česnaką, svogūnų laiškus ir pjaustytus špinatus. Kepame viską dar 5 minutes. Supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų, (pilame vandenį, jei norime skystesnio padažo), išmaišome ir dar 5 minutes troškiname ant silpnos ugnies.
Vištieną su špinatais ir sviesto padažu patiekiame šiltą su virtais ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: česnakas, grietinėlė, Patiekalai receptai, receptas, špinatai, sviestas, svogūnų laiškai, troškinys, vištiena

 

Panašūs receptai

Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos iešmeliai
Vištienos iešmeliai

Previous Post: « Žirnelių mišrainė su tunu
Sekantis įrašas: Trinta salierų sriuba su kepta šonine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt