• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su voveraičių padažu

2012-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*600g vištienos krūtinėlės
*200g šviežių voveraičių
*2 v.š. sviesto
*250ml grietinėlės
*5 skiltelės česnako
*1 a.š. čiobrelių
*150g poro
*1 v.š. miltų
*70ml vandens
*druska ir pipirai

Gaminimas


Voveraites nuplauname ir sudedame į verdantį vandenį, kuriame verdame grybus apie 7 minutes. Apvirtus grybus nusausiname.
Vištieną supjaustome juostelėmis (0,5cm pločio), pabarstome druska, pipirais bei trupučiu čiobrelių. Po kelių minučių sudedame vištieną į keptuvę su sviestu ir kepame apie 3-4 minutes. Po kelių minučių sudedame smulkintą česnaką, kurį ant stiprios ugnies kepame apie 1 minutę. Sudedame smulkintą porą ir kepame dar 2 minutes ant vidutinės ugnies. Suberiame pusę šaukštelio čiobrelių, truputį druskos ir pipirų, sudedame nuplautas voveraites (jei didelės, tai reiktų pasmulkinti) ir ant silpnos ugnies kepame 10 minučių. Pilame vandenį ir dar 5 minutes troškiname.
Išvirus voveraitėms suberiame miltus, likusius čiobrelius, supilame grietinėlę ir gerai išmaišę kaitiname dar keletą minučių kol padažas sutirštėja.
Patiekiame vištienos juostelės su voveraičių padažu bei ryžių garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čiobrelis, grietinėlė, grybai, miltai, Patiekalai receptai, paukštiena, poras, sviestas, vištiena, vištienos krūtinėlė, voveraitės

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Švelni bulvių sriuba su baravykais
Sekantis įrašas: Namuose sūdyta lašiša »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt