• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos enčilada (enchilada)

2011-01-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Enčilada – tai tortilija, įdaryta įvairiais ingredientais, suvyniota ir užkepta su čili padažu.

Ingridientai

*4 tortilijos
*2 vištos krūtinėlės
*1 svogūnas
*1 paprika
*70g čili padažo
*350g fermentinio sūrio
*druska ir pipirai
*70ml vandens
*1 v.š. miltų
*3 v.š. grietinės
*5 vnt. pievagrybių

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę išverdame ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Dubenyje vištieną sumaišome su smulkintu svogūnu bei paprika, pabarstome druska ir pipirais.
Dubenyje elektriniu smulkintuvu susmulkiname pievagrybius ir sumaišome juos su grietine, čili padažu miltais ir vandeniu. Beriame druskos, dedame 100g tarkuoto fermentinio sūrio ir išmaišome.
Į tortilijas įvyniojame vištieną, ir sudedame į kepimo indą. Užpilame paruoštu padažu, o ant viršaus užbarstome likusį tarkuotą sūrį.
Dedame enčiladas į orkaitę ir kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Vištienos enčiladą (enchilada) patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: čili pipiras, enchilada, fermentinis sūris, grietinė, miltai, paprika, pievagrybiai, svogūnai, tortilija, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas
Kalakutienos kepsnys su bulvių virtinukais morkų padaže
Kalakutienos kepsnys su bulvių virtinukais morkų padaže
Keto vištienos maltiniai
Keto vištienos maltiniai

Previous Post: « Brusketa (bruschetta) su pupelėmis
Sekantis įrašas: Pievagrybių sriuba su ryžiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Sausainių formelių rinkinys "Širdelės" Sausainių formelių rinkinys "Širdelės"

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt