• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsneliai tešloje

2011-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g vištienos krūtinėlės
*4 skiltelės česnako
*1 v.š. majonezo
*0,5 a.š. cukraus
*pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos
*4 v.š. aliejaus
*1 v.š. miltų
*2 v.š. garstyčių
*druska ir pipirai

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę supjaustome maždaug 1,5cm pločio lazdelėmis (neilgomis). Dubenyje paukštieną sumaišome su smulkintu česnaku, majonezu, cukrumi, žiupsneliu druskos ir paliekame bent 1 valandą šaldytuve.
Atšildome šaldytą tešlą.
Įkaitiname orkaitę iki 170-180 laipsnių.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame marinuotą vištieną, kurią kepame apie 5-8 minutes maišydami, kol mėsa truputį apskrunda. Iškeptą mėsą truputį atvėsiname ir sumaišome su garstyčiomis.
Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustome juostelėmis (storis priklauso nuo vištienos gabaliukų dydžio) ir kiekvieną gabaliuką vištienos su garstyčiomis apvyniojame tešlos juostelėmis. Kepsnelius tešloje sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir pabarstytą miltais. Kišame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių.
Vištienos kepsnelius tešloje patiekiame šiltus su bernaise- padažu ar šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, cukrus, garstyčios, kepsnys, majonezas, miltai, Patiekalai receptai, receptas, sluoksniuota tešla, vištiena

 

Panašūs receptai

Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais
Traški vištiena
Traški vištiena, arba kai norisi greitai ir skaniai

Previous Post: « Aliejuje marinuotų briuselio kopūstų užkandis
Sekantis įrašas: Agurkų salotos su kalendra ir avokadu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt