• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsneliai

2010-05-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos kepsneliai

Ingridientai

  • Majonezo – 40g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 10g
  • Vištienos krūtinėlės – 400g
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Kvietinių miltų – 2 šaukštai
  • Bulvių krakmolo – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustome smulkiais gabaliukais ir sumaišome su majonezu, miltais, krakmolu, kiaušiniu bei prieskoniais. Dedame 30 minučių į šaldytuvą, kad į paukštieną įsigertų česnakas.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame paruoštos kepsnelių masės. Kepame 7-9 minutes dažnai apversdami.
  3. Patiekti galima prie mėgiamo garnyro.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Geltonasis karis
Geltonasis karis
Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais

Previous Post: « Ėrienos kepsnys su rozmarinais
Sekantis įrašas: Kepti grikių blyneliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt