Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 10g
- Vištienos krūtinėlės – 400g
- Alyvuogių aliejaus – 50ml
- Kiaušinių – 1vnt.
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Bulvių krakmolo – 2 šaukštai
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę supjaustome smulkiais gabaliukais ir sumaišome su majonezu, miltais, krakmolu, kiaušiniu bei prieskoniais. Dedame 30 minučių į šaldytuvą, kad į paukštieną įsigertų česnakas.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame paruoštos kepsnelių masės. Kepame 7-9 minutes dažnai apversdami.
- Patiekti galima prie mėgiamo garnyro.
Parašykite komentarą