Ingridientai
- 400g vištienos krūtinėlės
- 1 čili pipiras
- 1 poras
- 4 česnako skiltelės
- 2 v.š. majonezo
- 2 v.š. bulvių krakmolo
- kiaušinis
- 1 v.š. džiūvėsių
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Čili pipirą (be sėklų), česnakus ir porą susmulkiname. (Jei nenorime labai aštrių kepsnelių – čili pipirą dedame ne visą).
Vištienos krūtinėlę supjaustome smulkiais gabaliukais. Sudedame į dubenį kartu su krakmolu, džiūvėsiais, majonezu bei prieskoniais. Beriame druskos ir pipirų ir viską išmaišome. Bent valandai paruoštą kepsnių masę paliekame šaldytuve.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame paruoštos kepsnių masės. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.
Kepsnius patiekiame su mėgstamu garnyru ir salotomis.
Parašykite komentarą