• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsniai su čili pipirais ir porais

2013-01-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g vištienos krūtinėlės
  • 1 čili pipiras
  • 1 poras
  • 4 česnako skiltelės
  • 2 v.š. majonezo
  • 2 v.š. bulvių krakmolo
  • kiaušinis
  • 1 v.š.  džiūvėsių
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Čili pipirą (be sėklų), česnakus ir porą susmulkiname. (Jei nenorime labai aštrių kepsnelių – čili pipirą dedame ne visą).

Vištienos krūtinėlę supjaustome smulkiais gabaliukais. Sudedame į dubenį kartu su krakmolu, džiūvėsiais, majonezu bei prieskoniais. Beriame druskos ir pipirų ir viską išmaišome. Bent valandai paruoštą kepsnių masę paliekame šaldytuve.

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame paruoštos kepsnių masės. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrunda.

Kepsnius patiekiame su mėgstamu garnyru ir salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, džiūvėsiai, krakmolas, majonezas, paukštiena, poras, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Ananasai
Sekantis įrašas: Bandelės su lašinukais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt