• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys įdarytas sūriu bei riešutais

2010-09-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos kepsnys įdarytas sūriu bei riešutais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 50g
  • Graikinių riešutų – 50g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Vištienos krūtinėlės – 2vnt.

Gaminimas

  1. Imame vištienos krūtinėlę ir įpjauname horizontaliai “kišenę”.
  2. Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sumaišome su graikiniais riešutais, smulkintomis petražolėmis, 1 skiltele česnako.
  3. Į vištienos krūtinėlę dedame paruošto sūrio su riešutais ir nedidelį gabaliuką sviesto. „Kišenę“ susmaigstome smeigtukais, kad įdaras neišbėgtų.
  4. Dubenėlyje išplakame kiaušinį. Ant lėkštės papilame džiūvėsius.
  5. Vištienos kepsnį pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą dedame į kiaušinio plakinį ir vėl į džiūvėsius.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištienos kepsnius. Kepame juos po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  7. Įdarytus kepsnius patiekiame karštus su mėgiamu garnyru bei salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, fermentinis sūris, graikiniai riešutai, kepsnys, kiaušiniai, petražolė, sviestas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Geltonasis karis
Geltonasis karis
Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais

Previous Post: « Meksikietiškos tuno salotos
Sekantis įrašas: Silkė su graikiniais riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt