Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Petražolių – 50g
- Graikinių riešutų – 50g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Džiūvėsėlių – 100g
- Fermentinis sūrio – 100g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Vištienos krūtinėlės – 2vnt.
Gaminimas
- Imame vištienos krūtinėlę ir įpjauname horizontaliai “kišenę”.
- Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sumaišome su graikiniais riešutais, smulkintomis petražolėmis, 1 skiltele česnako.
- Į vištienos krūtinėlę dedame paruošto sūrio su riešutais ir nedidelį gabaliuką sviesto. “Kišenę” susmaigstome smeigtukais, kad įdaras neišbėgtų.
- Dubenėlyje išplakame kiaušinį. Ant lėkštės papilame džiūvėsius.
- Vištienos kepsnį pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą dedame į kiaušinio plakinį ir vėl į džiūvėsius.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištienos kepsnius. Kepame juos po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
- Įdarytus kepsnius patiekiame karštus su mėgiamu garnyru bei salotomis.
Parašykite komentarą