• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys įdarytas sūriu bei riešutais

2010-09-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos kepsnys įdarytas sūriu bei riešutais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 50g
  • Graikinių riešutų – 50g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Vištienos krūtinėlės – 2vnt.

Gaminimas

  1. Imame vištienos krūtinėlę ir įpjauname horizontaliai “kišenę”.
  2. Sutarkuojame fermentinį sūrį ir sumaišome su graikiniais riešutais, smulkintomis petražolėmis, 1 skiltele česnako.
  3. Į vištienos krūtinėlę dedame paruošto sūrio su riešutais ir nedidelį gabaliuką sviesto. “Kišenę” susmaigstome smeigtukais, kad įdaras neišbėgtų.
  4. Dubenėlyje išplakame kiaušinį. Ant lėkštės papilame džiūvėsius.
  5. Vištienos kepsnį pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame džiūvėsiuose, dar kartą dedame į kiaušinio plakinį ir vėl į džiūvėsius.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištienos kepsnius. Kepame juos po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  7. Įdarytus kepsnius patiekiame karštus su mėgiamu garnyru bei salotomis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, fermentinis sūris, graikiniai riešutai, kepsnys, kiaušiniai, petražolė, sviestas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

Previous Post: « Meksikietiškos tuno salotos
Sekantis įrašas: Silkė su graikiniais riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt