• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys su hollandaise padažu

2010-06-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Smidrai su Hollandaise padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 50g
  • Sviesto – 50g
  • Šparagų (smidrų) – 400g
  • Hollandaise padažo – 300g
  • Vištienos krūtinėlės – 2vnt.

Gaminimas

  1. Vištienos krūtinėlę pabarstome druska ir pipirais.
  2. Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame vištieną. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
  3. Iškeptą vištieną išimame ir į tą pačią keptuvę dedame šparagus ir svogūną. Kepame, kol daržovės suminkštėja.
  4. Suminkštėjus daržovėms supilame hollandaise padažą ir 3-4 minutes pakaitiname.
  5. Patiekdami, į lėkštę dedame vištienos kepsnį ir ant viršaus užpilame padažu su šparagais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: Hollandaise padažas, karštieji patiekalai, padažas, šparagai, sviestas, svogūnai, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

Previous Post: « Hollandaise padažas
Sekantis įrašas: Kepti farširuoti kiaušiniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt