Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Sviesto – 50g
- Šparagų (smidrų) – 400g
- Hollandaise padažo – 300g
- Vištienos krūtinėlės – 2vnt.
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę pabarstome druska ir pipirais.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame vištieną. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
- Iškeptą vištieną išimame ir į tą pačią keptuvę dedame šparagus ir svogūną. Kepame, kol daržovės suminkštėja.
- Suminkštėjus daržovėms supilame hollandaise padažą ir 3-4 minutes pakaitiname.
- Patiekdami, į lėkštę dedame vištienos kepsnį ir ant viršaus užpilame padažu su šparagais.
Parašykite komentarą