• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys su keptomis aštriomis salotomis

2011-06-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 vištienos krūtinėlės be kaulo
*3-4 v.š. sviesto
*1 skiltelė česnako
*0,25 a.š. malto muskato
*0,5 a.š. cukraus
*2 čili pipirai
*1 žalia paprika
*100g šparaginių pupelių (su ankštimis)
*200g šviežio kopūsto
*1 a.š. citrinos žievelės
*druska ir pipirai

Gaminimas


Vištienos krūtinėlės kepsnius pabarstome druska ir pipirais, maltu muskatu, puse šaukštelio cukraus ir 30 minučių dedame į šaldytuvą.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir sudedame vištienos kepsnius, kuriuos kepame po 4-6 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. Iškeptus kepsnius sudedame į lėkštę ir padedame, kad neatvėstų.
Čili pipirus supjaustome žiedais (be sėklų), paprikas storomis juostelėmis, kopūsto lapus labai stambiai suplėšome. Į keptuvę dedame likusį sviestą ir sudedame šparagines pupeles, kurias kepame 3 minutes ant stiprios ugnies. Po 3 minučių sudedame kopūstą, kurį taip pat ant stiprios ugnies kepame 2-3 minutes. Apkepus kopūstui, į keptuvę sudedame čili pipirus, papriką, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir ant stiprios ugnies kepame dar 2-3 minutes. Prieš baigdami kepti salotas, pabarstome citrinos žievele, sudedame smulkintą česnaką, išmaišome ir po minutės nuimame.
Patiekdami dedame keptų karštų salotų į lėkštę, ant viršaus dedame vištienos kepsnį. Galima patiekti ir garstyčių padažu ar kreminiu padažu vištienai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: česnakas, čili pipiras, citrina, cukrus, kepsnys, kopūstas, muskatas, paprika, Patiekalai receptai, receptas, salotos, šparaginės pupelės, sviestas, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Avinžirnių troškinys
Avinžirnių troškinys
Geltonasis karis
Geltonasis karis

Previous Post: « Citrinine varške ir mėtomis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai
Sekantis įrašas: Makaronais su keptais kalakutienos kukuliukais ir burokėlių lapų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt