• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys su keptomis aštriomis salotomis

2011-06-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 vištienos krūtinėlės be kaulo
*3-4 v.š. sviesto
*1 skiltelė česnako
*0,25 a.š. malto muskato
*0,5 a.š. cukraus
*2 čili pipirai
*1 žalia paprika
*100g šparaginių pupelių (su ankštimis)
*200g šviežio kopūsto
*1 a.š. citrinos žievelės
*druska ir pipirai

Gaminimas

Vištienos krūtinėlės kepsnius pabarstome druska ir pipirais, maltu muskatu, puse šaukštelio cukraus ir 30 minučių dedame į šaldytuvą.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir sudedame vištienos kepsnius, kuriuos kepame po 4-6 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. Iškeptus kepsnius sudedame į lėkštę ir padedame, kad neatvėstų.
Čili pipirus supjaustome žiedais (be sėklų), paprikas storomis juostelėmis, kopūsto lapus labai stambiai suplėšome. Į keptuvę dedame likusį sviestą ir sudedame šparagines pupeles, kurias kepame 3 minutes ant stiprios ugnies. Po 3 minučių sudedame kopūstą, kurį taip pat ant stiprios ugnies kepame 2-3 minutes. Apkepus kopūstui, į keptuvę sudedame čili pipirus, papriką, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir ant stiprios ugnies kepame dar 2-3 minutes. Prieš baigdami kepti salotas, pabarstome citrinos žievele, sudedame smulkintą česnaką, išmaišome ir po minutės nuimame.
Patiekdami dedame keptų karštų salotų į lėkštę, ant viršaus dedame vištienos kepsnį. Galima patiekti ir garstyčių padažu ar kreminiu padažu vištienai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: česnakas, čili pipiras, citrina, cukrus, kepsnys, kopūstas, muskatas, paprika, Patiekalai receptai, receptas, salotos, šparaginės pupelės, sviestas, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas
Kalakutienos kepsnys su bulvių virtinukais morkų padaže
Kalakutienos kepsnys su bulvių virtinukais morkų padaže
Keto vištienos maltiniai
Keto vištienos maltiniai

Previous Post: « Citrinine varške ir mėtomis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai
Sekantis įrašas: Makaronais su keptais kalakutienos kukuliukais ir burokėlių lapų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Sausainių formelių rinkinys "Širdelės" Sausainių formelių rinkinys "Širdelės"

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt