Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Balzamiko acto – 3 šaukštai
- Grybų (shiitake) – 5vnt.
- Petražolių – 4 šaukštai
- Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos krūtinėlės – 4vnt.
- Rapsų aliejaus – 6 arb. šaukšt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę ir supylę rapsų aliejų dedame šitake grybus kepti. Kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
- Dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų, garstyčių miltelius, petražoles bei actą.
- Iškeptus šitake grybus susmulkiname ir dedame į dubenį su sumaišytais ingredientais.
- Vištienos krūtinėles pabarstome druska bei pipirais ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje kepame vištieną iš abiejų pusių po keletą minučių.
- Iškeptą vištienos krūtinėlę dedame į lėkštę ir užpilame grybų užpilu.
- Patiekiame su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą