• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys su šitake(shiitake) grybų padažu

2010-06-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos kepsnys su šitake(shiitake) grybų padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Balzamiko acto – 3 šaukštai
  • Grybų (shiitake) – 5vnt.
  • Petražolių – 4 šaukštai
  • Garstyčių miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vištienos krūtinėlės – 4vnt.
  • Rapsų aliejaus – 6 arb. šaukšt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę ir supylę rapsų aliejų dedame šitake grybus kepti. Kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
  2. Dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų, garstyčių miltelius, petražoles bei actą.
  3. Iškeptus šitake grybus susmulkiname ir dedame į dubenį su sumaišytais ingredientais.
  4. Vištienos krūtinėles pabarstome druska bei pipirais ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje kepame vištieną iš abiejų pusių po keletą minučių.
  5. Iškeptą vištienos krūtinėlę dedame į lėkštę ir užpilame grybų užpilu.
  6. Patiekiame su virtais ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, garstyčios, kepsnys, petražolė, shiitake, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais
Traški vištiena
Traški vištiena, arba kai norisi greitai ir skaniai

Previous Post: « Pica su mėsos faršu ir ankštinėmis pupelėmis
Sekantis įrašas: Ėrienos kepsnys su apelsinais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt